2009. április 17., péntek

Sajtban sült (c)sirkecomb salátával


Amikor megláttam ezt a csirkét Mirelle blogjáról linkelve az NLCafén, rögtön bekedvenceltem, egyszerűségében is annyira tökéletesnek tűnt, plusz tejföl, ugye, minden mennyiségben jöhet. Kicsit szkeptikus voltam, hogy valóban megpuhul-e a hús lefedés nélkül, de tényleg, puha, omlós lett, mmm, na nem áradozom, jöjjön a recept.

Hozzávalók:

csirkecomb
kevés liszt+pirospaprika
sok sajt
sok tejföl
kis olívaolaj

Csirkecombokat megsózom, kevés paprikával elkevert lisztbe forgatom, olívaolajjal kikent jénaiba teszem. Jól leöntöm tejföllel, jól megszórom reszelt sajttal, és be a 200 fokra előmelegített sütőbe. Akkor van kész, amikor a sajt szépen, barnán ráolvadt. Zsizzsik-féle salátával ettük (joghurt helyett kefírrel), férj kilobbizott magának egy kis rizst is pluszban.

Mirelle receptje

0 megjegyzés:

házikoszt   © 2008. Template Recipes by Emporium Digital

TOP